Featured Selskapslokale Snekkerier Uncategorized

Barnebursdag på Reppe?

juni 12, 2017

Den siste uken har det kommet en brannbil til gården og vi er klare for utrykning både på Reppe og omegn. Brannbilen er et samarbeidsprosjekt mellom gårdsnekkeren vår Helge, Lars Olav og barnas oldefar Øivind, -og resultatet ble vi så fornøyde med!

Snart kommer det huskestativ, trampoline, zipline  og kanskje også en trehytte i området rundt selskapslokalet. Vi tror at det er bedre for både små og store å ha noe å trekke ut til i langtekkelige familieselskaper. Dessuten er det vært veldig hyggelig om flere vil feire bursdag, sommeravslutning, dåp eller liknende hos oss, for det har vi kapasitet til. 🙂 

Her er noen bilder fra byggeprosessen. 

Både små og store hjalp til i byggingen.

Enhver brannbil trenger stige!

 

 

En fornøyd snekker følger med når brannbilen blir satt ned på plenen utenfor selskapslokalet.

Brannbilen har ratt, speedometer fra en gammel traktor, «nøkkel», girspak og en Honda-motor fra en gammel gressklipper som det går an å «dra» i gang.

Lillebror godkjente lekeapparatet. Storbror er som regel ute på jordet og slukker branner med den lange hageslangen som er koblet til brannbilen.

Med en gang vi fikk på «øynene» fikk brannbilen sjel synes vi.

 

På taket er de utkikkspunkt og søkelykt. 

Gi en lyd om dere vil feire hos oss eller bare komme innom for å hilse på brannbilen. Utfordringen nå er å finne et passende navn, noen som har et forslag? 🙂

SaveSaveSaveSave

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Her finner du oss

+47 45 81 61 99
Man-Tor: 08.00-20.00
Fre-Søn: 08:00-16.00