Featured Selskapslokale Uncategorized

Vi har selskapslokalet til ditt julebord

oktober 11, 2017

Nå er tiden inne for å planlegge årets julebord, enten det er med kollegaer, vennegjengen eller klubben. I år leier vi ut til julebord og håper at dere ønsker å benytte selskapslokalet vårt i idylliske omgivelser på Reppe Søndre. Lokalet er tilpasset inntil 40 gjester og skaper en hyggelig ramme rundt julebordet. 

Vi tilbyr julebordferiring på både på fredager og lørdager i november, desember og januar. Foreløpig har vi flere ledige helger, men av erfaring fylles helgene fort opp. Leietaker står fritt til å velge cateringsselskap eller lage maten selv, men vi anbefaler TTmat som er vår samarbeidspartner. De har en flott julebordsmeny som inneholder alle varianter av de klassiske julerettene. I tillegg tilbyr de en spennende juletapas med mange av råvarene som hører julen til i en ny vri. 

Se mer info om TTmat sin meny her: http://www.ttmat.no/meny/julemat

Under ser dere et bilde av pyntet bord i oppholdsrommet og det praktiske kjøkkenet med en øy som er spesielt egnet for koldtbord/tapas. Se flere bilder og info om lokalet her: http://www.reppesondre.com/?page_id=95

Betingelser

Pris for leie av selskapslokalet til julebord: 5000,-.

Til julebordene er utvask en del av prisen. Det sikrer både en lettvint løsning for leietaker i tillegg  til et rent og innbydende lokale til de neste selskapene. 

Vi leier selvsagt også ut til andre selskaper som dåp, jubileum, burdag eller møtevirksomhet i hverdagen. Ta kontakt, så hjelper vi deg med tilrettelegging til ditt arrangement. 

Bestilling gjøres enten via nettsiden, på mail til reppesondre@gmail.com eller på telefon 458 16 199.

 

 

Velkommen til Reppe Søndre!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Her finner du oss

+47 45 81 61 99
Man-Tor: 08.00-20.00
Fre-Søn: 08:00-16.00