Selskapslokalet

Vi har et selskaps- og møtelokale med kapasitet til inntil 40 gjester som stod ferdig i 2014. Selskapslokalet er bygd etter målene til den gamle smia på gården fra 1920, men er et topp moderne bygg tilpasset for mindre selskaper som bursdager, dåp, konfirmasjon og liknende. 

 

Kjøkkenet er fullt utstyrt med dekketøy til 40 personer og utstyr for servering i tillegg til kjøleskap, komfyr, to stekeovner og oppvaskmaskin med hurtigprogram. Det er derfor svært egnet både for deg som vil lage mat selv, eller bestille catering og legge opp for servering. Kjøkkenet har moderne innredning med solide benkeplater av eik og en praktisk kjøkkenøy som er velegnet for for eksempel koldtbord/tapas-serveringer. Vi har kaffetrakter som raskt trakter kaffe med tilhørende termokanner, i tillegg til vannkoker. Kjøkkenet har også egen kjøkkeninngang som er praktisk ved levering av cateringselskap.

Vi har knyttet oss til cateringselskapet TT mat AS siden vi ikke har egen mat og kjøkkenpersonale. Leietakerne er frie til å benytte det cateringselskapet som de ønsker, men vi anbefaler vi TT mat til våre kunder fordi vi vet at de leverer velsmakende hjemmelaget mat til konkurransedyktige priser. Cateringselskapet holder i Hommelvik i praktisk avstand fra gården og selskapslokalet. Ta en titt på menyene deres her: http://www.ttmat.no/meny

I oppholdsrommet er det bygd opp en vegg med opprinnelig panel fra den gamle smia, og et ildsted laget av den gamle mursteinen. Veggen er også dekorert med mange av de gamle verktøyene som ble brukt der før. De gamle elementene setter fine rammer for selskapene. Det er varme i alle gulv, og vi stiller med ved hvis dere ønsker å fyre i peisen.

Ellers finnes det fire store bord med plass til inntil 10 personer rundt hvert bord. Bordene kan flyttes avhengig av antall gjester og selskapet. Leietaker stiller selv med duker. Her anbefaler vi papirduker som kan kastes etter bruk. Vi har også prosjektor hvis dere vil vise bilde/film/datamaskin og lydanlegg for musikk, samt trådløst internett.

Her er noen bilder fra oppdekkede bord til både konfirmasjon, dåp og 90-årsfeiring. Ta en titt på tidligere innlegg på siden for flere bilder av lokalet. 

 


Eller har vi et romslig toalett med vegghengt stellebord, yttergang med god plass til å henge fra seg samt et bakrom innefor kjøkkeninngangen til å sette i fra seg kaker og liknende. 

Toalett

Yttergang

Utenfor selskapslokalet finnes en opparbeidet hage med frukttrær, bærbusker og en gammel allé av asketrær, plantet på slutten av 1800-tallet. I den ene kroken av hagen finnes en «barneavdeling» med trampoline, huskestativ og en hjemmesnekret brannbil som er svært populær for de aller minste. Vi har også sørget for en liten sittegruppe med bålpanne. Vi håper at flere vil komme og feire barnebursdag her med uteaktiviteter som et alternativ til lekeland og bowling 😉

Frukthage og askeallé

Innkjøring til selskapslokalet er bak låven, og det er god plass til parkering utenfor selskapslokalet. 

 


 

Priser:

 

  • Fredag-søndag:      kr 4.500,-
  • Lørdag eller søndag (Konfirmasjon, dåp eller annet selskap):   kr 3.500,-
  • Hverdag (Barnebursdager, møter eller annet arrangement):   kr. 1.000,-

 


 

Leietaker har selv ansvar for at lokalet er ryddet og vasket når han forlater det. Dersom det ikke er tilfelle, vil et gebyr på kr 1.500,- komme i tillegg.

Kontrakt mellom utleier og leietaker skal skrive i forkant av utleie og leiesummen blir fakturert.
Avbestillingsgebyr på kr 500,- hvis lokalet avbestilles senere enn 1 måned før utleie.

Husk å gjøre dere kjent med betingelsene. De kan lastes ned her.

 


 

Ta gjerne kontakt hvis dere har spørsmål om selskapslokalet eller vil kommer for å se om det passer ditt arrangement! 

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

Her finner du oss

+47 45 81 61 99
Man-Tor: 08.00-20.00
Fre-Søn: 08:00-16.00